1. Studiekeuze

Studiekeuze

Studiekeuze

Studiekeuzeadvies en Register Beroeps Keuze Adviseurs

Een Register BKA helpt je bij de moeilijke keuze voor een studie. De studie die je volgt is een eerste stap in je loopbaan, en de studiekeuze die je maakt kan bepalend zijn voor de rest van je leven. Deskundige hulp van een Register BKA kan daarom zeer goed van pas komen als je voor deze keuze staat.

Hoe benadert een Register BKA jouw studiekeuze?

Hij bekijkt samen met jou waar je interesses en talenten liggen. Hij doet dit aan de hand van gesprekken, capaciteitentesten en vragenlijsten die ingaan op wat je leuk vindt en waar je goed in bent. De uitslagen van deze testen geven je inzicht in wie je bent en wat je kunt. Aan de hand hiervan begeleidt de Register BKA  je in het ontdekken welke studiekeuze bij je zal passen en geeft hij je inzicht in wat je echt wilt.

Wanneer naar een Register BKA voor je studiekeuze?

Een Register BKA kan je helpen wanneer je geen idee hebt van welke studie je zou willen volgen. Ook als je al wel weet welke kant je op wilt, maar niet weet welke studie hier het meest geschikt voor zou zijn, kan een goed studieadvies van pas komen. Daarnaast kan het advies van een Register BKA ook van pas komen tijdens je studie, als je bijvoorbeeld vakken moet kiezen.