1. Scholing

Scholing

Scholing

In dit overzicht treft u een instituut aan waarmee we samenwerken op het gebied van scholing.

Het bestuur van register BKA heeft een actieve bijdrage geleverd aan de totstandkoming van het programma en het bestuur heeft de inhoud en opzet beoordeeld en kwalitatief goed bevonden. Deze programma's worden door het Register BKA beschouwd als een middel om eventuele deficiënties in je profiel bij te werken.

Hogeschool van Amsterdam, Leergang Loopbaancoaching

De eenjarige post-HBO leergang Leergang Loopbaancoaching  van de Hogeschool van Amsterdam, bedoeld voor loopbaanbegeleiders van jongeren.

Zie www.hva.nl/loopbaancoaching

LEERGANG LOOPBAANCOACHING

Duur 12 maanden
Doelgroep Loopbaanbegeleiders van jongeren
Startdatum 18 februari 2021
Sector(en) Mens en maatschappij
Prijs € 2.975,00
Lesdag(en) Donderdag
Locatie Amstelcampus
Erkenning Certificaat

Heb jij in je werk te maken met jongeren die voor belangrijke keuzes staan? Profielkeuzes, studiekeuzes, switchen of een eerste baan! De leergang Loopbaancoaching verbindt actuele psychologische kennis, instrumenten en coachvaardigheden en geeft je nieuwe inzichten en handvatten voor in de praktijk.

De leergang bestaat uit negen masterclasses (die eventueel ook afzonderlijk te volgen zijn). De kosten per module zijn € 375,-. De leergang levert je handvatten op die je direct gebruikt in de praktijk op basis van de inzichten uit de psychologie. Daarnaast verbeter je je gesprekstechnieken voor een studiekeuzegesprek en leer je meer over psychodiagnostiek waarmee je de (on)zin van studiekeuzetesten bepaalt.

Quote deelnemer:

“ Dank voor deze bijzondere leergang en de fijne bijeenkomsten die we met elkaar hebben gehad. De open en vertrouwde sfeer die ik vanaf dag 1 opgesnoven heb heeft gemaakt dat ik me open kon stellen en daardoor meer geleerd heb dan voor mogelijk gehouden. Dat is door jullie, jullie onderlinge band is voelbaar, jullie deskundigheid zichtbaar en jullie passie bijna tastbaar.”